Om oss

Saabinfo.se skapades av en ägare till en Saab 9-5 och stor bilentusiast. Här kommer jag att dela med mig av guider på de problem jag stöter på, samt övrig information som jag snubblar över på nätet.

Om du vill komma i kontakt med mig gällande den här hemsidan så går det bra att maila på  [email protected]. Frågor om exempelvis din bil hänvisas till forumet.

Saabinfo.se har ingen relation till Saab Aktiebolag. Den här sidan är helt fristående och drivs av mig som privatperson.

Sekretesspolicy

Vi använder oss av cookies i vissa fall här på Saabinfo.se samt så gör även en del av de tredjeparts företag vi har samarbete med. Tex så har Google cookies som gör annonsupplevelsen bättre då de skräddarsyr sina annonser med hjälp av cookies som baseras på tidigare besök här på sajten och på andra webbsidor på Internet. Läs mer: https://www.allaboutcookies.org

Affiliatelänkar

Vi har i vissa fall affiliatelänkar och dessa ger oss ibland provision på de inköp som görs hos de företag vi samarbetar med efter det att ett köp hos dessa har utförts. Provisionen utgör ingen prishöjning för dig som köper produkt eller tjänst utan det är detsamma oavsett provision eller inte.

Förändringar 

Förändringar i denna policy kan ske i framtiden och vi kommer då att meddela detta här inne på denna sida. Vill du komma i kontakt med oss angående policy, frågor om Saab, eller Saabinfo.se så görs detta bäst via mail: [email protected] Tack för att du besöker sajten!

One comment

  • Jag har en Saab 9-5 05 med denso nav som det sitter en cd växlare i som jag vill bryta strömmen till. Hur ska jag göra?